[gtranslate]

Individual residence in Zufia

PROJECT DATA

The project is developed as a composition of a rectangular main volume horizontally parallel to the street to give the house the greatest southern orientation. The gabled roof predominates with a large overhang towards the west, which is the main entrance, and where a large access porch is generated. There is also a secondary volume located in front of the main entrance, also rectangular in shape, whose function is a garage and storage room.

The main volume has two floors: On the first floor is the double-height living-dining room and the kitchen, a staircase and a hallway with two bedrooms with a shared bathroom and the master bedroom with an en-suite bathroom. The first floor has a TV room, two bedrooms facing the south facade, a bathroom, a storage room and a laundry room.

A solution has been proposed that offers significant openings towards the South orientation and smaller enclosures on its northern alignment. A window facing west, which is protected by the large overhang and the windows of the main bathroom and laundry room to the east.

Year 2008
Place Navarra, Spain
Client Ana Velén Osta Pineda, Miguel Ángel Garraza
Surface 276.86 m2
Realization Done
Price —-