[gtranslate]

New PUY Dental Center

PROJECT DATA

The intervention corresponds to the interior renovation of the premises respecting the existing structure. The main objective is to adapt the aesthetics and functionality to the requirements of your new activity: dental center.

The place is characterized by its open floor plan, its high height and its visible structure of cast iron pillars.

The new design provides for the main access through a wooden cube that acts as a transition between the exterior and the interior. Its function is to reinforce the corporate image and welcome the center.

Consultations are contained within the boxes with glass partitions and plasterboard ceilings. This solution ensures an independent distribution of the premises structure and allows better penetration of natural light throughout the center. One of the consultations is interventional and is linked to the multipurpose room by a window that allows you to see live interventions.

The entire design receives light and warm colors and finishes. Lighting the new spaces and backlighting the existing structure allows the flexibility to create different light effects increasing the attractiveness and functionality of the design.

All these solutions ensure a welcoming space and invite the patient to relax, disconnect and enjoy the center’s services.

Year2016
PlaceBarcelona, España
CustomerCentro Odontológico PUY S.L. 
Surface328,92 m2
RealizationDone
Price—-