PROJECT DATA

CORPORATE OFFICES CURÓS

  • Year Project

2011

  • Place

Barcelona, Spain

  • Customer

Curós, S.L.

  • Builded Surfaced

723.55m2

  • capa-1


  • lamina-1-bigmat_11.05.2015-2-09

    + PLANTA, CONCEPT

  • lamina-1-bigmat_11.05.2015-2-03

    + VOLUME CREATION

  • Elipse-2-copia

    + FLOORS
    1. FLOOR 1. Workspace.
    2. FLOOR 2. Office Director.

  • Capa-105

    + BUILDING PROCESS

  • lamina-1-bigmat_11.05.2015-22-08

    + SKYLIGHT
    Vertical shaft through which floors communicate and light up.

    + OFFICE DIRECTOR
    Located at the top, it is an open space that has views to the outside around the perimeter as well as natural lighting.

    + OPEN SPACE
    The distribution around the vertical nucleus and glass partitions make everything seem an open and continuous space.