DADES DEL PROJECTE

OFICINES CORPORATIVES CURÓS

  • Any del Projecte

2011

  • Lloc de Realització

Barcelona, Espanya

  • Client

Curós, S.L.

  • Superfície construïda

723.55m2

  • capa-1


  • lamina-1-bigmat_11.05.2015-2-09

    + PLANTA, CONCEPTE

  • lamina-1-bigmat_11.05.2015-2-03

    + FORMACIÓ DEL VOLUM

  • Elipse-2-copia

    + PLANTES
    1. Planta 1. Àrea de treball.
    2. Planta 2. Despatx director.

  • Capa-105

    + PROCÉS CONSTRUCTIU

  • lamina-1-bigmat_11.05.2015-22-08

    + LLUMINÀRI

    Buit vertical a través del qual es comuniquen les plantes i s'il·luminen.

    + DESPATX DIRECTOR

    Situat a la part superior, és un espai diàfan que disposa de vistes a l'exterior en tot el perímetre, així com il·luminació natural.

    + OPEN SPACE

    La distribució entorn al nucli vertical i les divisòries de vidre fan que tot sembli un espai diàfan i continu.